Препарати заліза для с/г тварин

Купити препарати заліза
Здоровий зростаючий організм потребує інтенсивних обмінних процесів, які забезпечують активність, рухливість, динамічний кровообіг, насичення киснем усіх тканин та органів. Залізо в гемоглобіні забезпечує приєднання до нього молекул кисню, які у процесі кровообігу відокремлюються та насичують усі клітини організму тварини. Таким чином, недолік цього мікроелементу призводить до виникнення гіпоксії. Дефіцит постачання тканин організму киснем компенсується через прискорене дихання, серцебиття. Відповідно сповільнюється зростання молодняку.

При цьому у дитинчат коней, корів і овець такі проблеми зазвичай мають тимчасовий характер. На відміну від цього, у поросят можуть трансформуватися в хворобу. Симптомами виникнення серйозних відхилень є блідість шкіри, слизових, загальна млявість, слабкість, відсутність апетиту. При таких проявах важливо не затягувати з лікуванням і профілактикою, оскільки зволікання не призведе до позитивних результатів, а швидше навпаки, воно буде подібне до смерті. Для лікування слід використовувати найкращі перевірені ліки.


Особливості та характеристики препарату Суїферровіт-А


Суіферровіт-А створювався саме для вирішення таких проблем, спираючись на накопичений роками досвід ветеринарних лікарів. Цей засіб містить усі важливі складові. При створенні цих ліків вдалося позбутися солей мікроелементів, які могли б вступати у взаємодію з вітамінами, нейтралізуючи їх цілюще вплив на організм тварини.

Препарат не має жодної токсичної дії на організм за рахунок вмісту потужних антиоксидантів, тому його застосування можна рекомендувати для всіх поросят практично без обмежень. Крім того, він діє ефективно протягом тривалого часу.

В основі хімічної структури ліків лежить гідролізат білка, який стимулює та якісно покращує обмін речовин, нормалізує роботу ендокринних органів, кислотно-лужний баланс, позитивним чином впливає на процес кровотворення. Він також стимулює репродуктивну функцію тварин.

Цей засіб також чинить на організм загальний вплив, позитивний для імунітету в цілому. Таким чином, при комплексній терапії тварини він посилює дію інших ліків, включаючи антибіотики та сульфаніламіди.

 

Засіб ферровет + В12


Ця речовина для ін'єкцій відрізняється активною дією, що забезпечує швидке засвоєння заліза. Стимулюються процеси кровотворення, підвищується рівень гемоглобіну та кількість еритроцитів. Вітамін В12 у складі ліків стимулює також процеси метаболізму. Загалом препарат має такі дії:

  • відновлює нормальний рівень лімфоцитів;
  • сприяє виникненню глікогену та активізує запаси енергії;
  • використовується для синтезу ДНК у організмі.

Його можна ефективно використовувати під час лікування залізодефіцитної анемії, підвищення загальної стійкості організму, відновлення ослабленого організму після пологів.

 

Броваферан-100


Цей комплексний препарат поповнює дефіцит заліза, підвищує рівень еритроцитів, стимулює кровоносну систему, покращує здоров'я поросят та телят. Ефективно використовується для профілактики дефіциту заліза в організмі домашніх тварин, особливо поросят. Випускається як розчинів для ін'єкцій.

 

БІОФЕРОН


Цей лікарський засіб відрізняється швидким всмоктуванням організмом, створюючи у місці уколу депо залізодекстрану. На відміну від інших ліків такої ж дії дозування його введення зменшено. Водночас вартість лікування також значно знижується. Ще одна перевага препарату полягає в тому, що застосовувати його можна при комплексному лікуванні разом з іншими засобами.

 

Ринок сьогоднішнього дня пропонує цілу низку препаратів для профілактики та лікування залізодефіцитної анемії. Все ж таки перед застосуванням лікарських препаратів слід проконсультуватися з ветеринаром. Купити в Україні будь-які з таких препаратів із швидкою доставкою у спеціальних контейнерах можна через інтернет на сайті компанії ветеринарна аптека 33 корови. Наші ветеринари дадуть детальні безкоштовні консультації, а ціни приємно здивують.

Читайте також


Стимулятори росту для кролів

Вже давно відомі засоби для швидкого та ефективного зростання кролів і багато хто застосовують їх у своїх господарствах. Це може бути так званий харчовий стимулятор росту для кролів. На ринку збуту в...

  1. Статті
  2. Препарати заліза для с/г тварин