Нуклеопептид – це гормон?

Мабуть, останнім часом, консультанти нашої інтернет-ветаптеки «33 корови» все частіше чують одне з питань, що найбільше задаються: «Скажіть, будь ласка, а Нуклеопептид це гормон?». Ми навіть вирішили цьому питанню присвятити окрему статтю, щоб кожен охочий міг би з нею ознайомитися і точно знати, що ні, в жодному разі, Нуклеопептид це не гормон.

 

Нуклеопептид - це негормональний стимулятор росту і це принципова відмінність Нуклеопептиду від інших, до речі, дуже поширених препаратів для інтенсивного росту м'язової маси. Але, скажімо відразу, що застосування Нуклеопептиду, призначене як збільшення приростів і стимуляції швидкого розвитку організму загалом. Призначення Нуклеопептиду – це ще й призначення потужного імуномодулятора, тобто засоби, що підвищує імунітет і зміцнює здоров'я будь-якої тварини в цілому.

 

А, як відомо, жодний гормональний засіб, що дає інтенсивний ріст м'язової маси, не здатний зміцнити нічиє здоров'я, а зруйнувати – так! І це також важливий момент, що особливо стосується продуктивних тварин і птиці. Адже вся тваринницька продукція насамперед призначена в їжу для людини. І скажіть, хто з нас захоче, так би мовити, вжити м'ясо, молоко, сир, сир, яйця та інше з «гормончиками»? І тим більше нагодувати такими, з дозволу сказати, продуктами своєї дитини. А дітям, втім, як і дорослим, просто необхідні продукти тваринного походження для правильного росту та розвитку їх маленьких організмів, що ростуть!

 

Так от, тому що зараз різко зріс споживчий попит на чисті продукти тваринництва, власники все частіше у своїх господарствах використовують застосування Нуклеопептиду . І тому, що нуклеопептид підвищує імунітет і тим самим виживаність молодняку ​​і збереження поголів'я, і ​​природно, тому, що за своєю природою нуклеопептид не гормональний і ефективний стимулятор росту. І до речі на сьогоднішній день Нуклеопептид справді не має жодного аналога!

 

У складі Нуклеопептиду лише натуральні компоненти, які, якраз, підвищують роботу та діяльність власних гормонів організму і ось тому, і йде посилене зростання маси тіла. І більше не будуть потрібні ніякі додаткові гормони ззовні.

 

Так само, як власники продуктивних тварин, чинять і власники домашніх вихованців, і власники спортивних і декоративних тварин та птиці. Хоча й з інших міркувань. Люблячий господар ніколи не стане застосовувати для улюбленої тварини небезпечні та сумнівні препарати. А, навпаки, завжди буде в курсі того, наскільки небезпечним чи не небезпечним є той чи інший лікарський засіб.

 

І ось тому, що Нуклеопептид зовсім не гормональний, а, навпаки, повністю безпечний для організму імуномодулятор і активний стимулятор росту, то люблячі власники, з великою користю для останніх, часто використовують застосування Нуклеопептиду для своїх вихованців, практично з самого їх народження.

 

На закінчення нашої статті хочеться сказати, що ми дуже сподіваємося, що допомогли Вам розібратися в цьому, до речі, досить цікавому питанні і вже традиційно бажаємо здоров'я всім Вашим тваринам! 

Читайте також


Вся правда про Нуклеопептид

Почнемо з того, що нуклеопептид не єдиний препарат, призначений для інтенсивного росту м'язової маси тварини. І особливо на ринку існує маса препаратів і комплексів для поліпшення і зміц...

Застосування Мікровітаму для котів

Давайте поставимо собі таке запитання: « А чи має сенс підтримувати ослаблений хворобою організм правильним збалансованим харчуванням, необхідними мінеральними та вітамінними речовинами?» ...

Бальзам-паста Одемін для профілактики маститів

   Про лікувальну фізкультуру, рухові режими та дієтичне харчування ми звикли чути щодо людей та їх реабілітацію після хвороб та підвищених навантажень. Але все частіше про це говорять і ...

Навіщо тваринам риб'ячий жир?

  Хто не знає, що таке Риб'ячий жир ? Дитинство наших співгромадян старшого покоління несе у собі відтінок цього запаху. Хтось любив, хтось на нюх не переносив. Але з кінця ...

  1. Статті
  2. Нуклеопептид – це гормон?