У чому користь спільного застосування Мікровітаму та Споровіта?

Як же все-таки відбувається покращення якості життя наших вихованців, коли ми використовуємо призначення Мікровитаму та Споровіта у тандемі, тобто одночасно? За останніми науковими даними на лютий 2014 року саме комплексне застосування Мікровітаму та Споровіта цілком швидко, буквально за 5-6 днів дає відмінні результати щодо вироблення стійкого імунітету у тварини. Мікровітам - це сучасний, високоефективний, потужний імуномодулятор, що складається з таких необхідних для будь-якого організму незамінних та замінних амінокислот. 

 

Призначення Мікровітаму для профілактики захворювань або вже при лікуванні, у будь-якому випадку, дасть тварині додаткові сили, підвищить імунний статус і відкриє приховані резерви організму.

 

А застосування Споровіта як новітнього пробіотика, саме по собі, призведе до швидкої нормалізації кишкової мікрофлори та її повного відновлення, а це конче необхідно для будь-якого живого організму. Тобто, скажімо, так, призначення Споровіта за короткий час забезпечує в кишечнику тварини необхідну йому норму кількість корисних бактерій. А як ми всі знаємо, вироблення організмом імунітету в цілому неможливе без нормального функціонування корисних бактерій у кишечнику. Тобто будь-які розлади системи травлення, якщо їх не пролікувати курсом пробіотика, зведуть практично нанівець дію імуномодулятора. А ще більш ефективним буде і при лікуванні та для профілактики різних захворювань або станів вашого домашнього вихованця одночасне поєднання пробіотика з імуномодулятором!

 

 

І цікаво те, що саме комплексне застосування Мікровітам і Споровіта дає необхідний поштовх організму і для вироблення неспецифічного, стійкого імунітету. До того ж ця інформація підтверджується як практикуючими ветеринарними лікарями, і самими власниками свійських тварин.

 

 

При поєднанні Мікровітаму зі Споровітом значно скорочується кількість шлунково-кишкових захворювань, захворювань респіраторної системи та сечостатевих органів. Наприклад, тварини з хронічними захворюваннями травної системи (гастрит, ентерит та ін.) або тварини, які нещодавно перехворіли на інфекційні захворювання, не тільки не втрачали апетит, а навпаки хоч і повільно, а набирали масу тіла буквально за лічені дні. І не просто набирали масу тіла, а все відновлення організму відбувалося втричі швидше, ніж до застосування Мікровітаму та Споровіта.

Тобто в цих випадках спільне призначення Мікровитаму і Споровіта явно і очевидно говорить про їх ефективне застосування, яке поки що не має аналогів!

 

 

Також лікарі-практики відзначають високу ефективність і за профілактичних заходів, коли спільне призначення Мікровітаму та Споровіта дає просто відмінні результати. В цьому випадку у 95% тварин (кішках, собаках, декоративних кроликах, шиншиллах, хом'яках) взагалі не фіксувалося протягом року жодних захворювань. При цьому малюки швидко міцніли, швидко набирали вагу, всі системи та органи їхнього організму розвивалися правильно і дещо випереджали норми розвитку. А вже дорослі тварини були завжди активними, у чудовій формі та сповнені сил, мали чудовий апетит і також відповідали всім нормам правильного розвитку.

І це – результат комплексного застосування Мікровітаму та Споровіта.

 

 

Тобто одночасне призначення Мікровітаму і Споровіта не тільки покращить саму якість життя Вашого улюбленця, а надійно і з досить високою ефективністю підвищить неспецифічний імунітет тварини, тобто його резистентність до різних інфекційних і неінфекційних захворювань!

Ми сподіваємося, шановні друзі, що Вам була корисна дана інформація щодо застосування сучасних, ефективних та затребуваних ветеринарних препаратів і Ви, якщо виникне для Вашої тварини така необхідність, зможете бути впевненими у правильному та адекватному як лікуванні, так і профілактиці, обравши  призначення Мікровітаму та Спорита саме одночасно!

 

 

Людмила Попова, лікар ветеринарної медицини

Читайте також


Як швидко усунути неприємний запах?

Чи запитували Ви, що за пакетики з порошком знаходяться в коробках зі шкіряним взуттям, медичних приладах? Світло-сірий порошок без запаху це цеоліт. Алюмосилікат, що має унікальну кристалічну структу...

Сорбент Антитоксин у ветеринарії

    Будь-яка наука розвивається по спіралі, і медицина – не виняток. Стають популярними одні методи лікування, потім їхня популярність падає, але відкриваються нові аспекти в с...

  1. Статті
  2. У чому користь спільного застосування Мікровітаму та Споровіта?