5% знижка на замовлення з гелем Alezan подвійної дії

Дорогі друзі! Вже другий день Україною йде зима – вчора сніг йшов у Донецьку, сьогодні «білий сніг на зеленому листі» у Харкові. А опалення все немає і дуже хочеться зігрітися. Йдучи назустріч Вашим потребам, інтернет-магазин 33корови дарує Вам 5% знижку на всі замовлення, в яких є Alezan гель 2в1, що охолоджує-розігріває, з 7 по 14 жовтня включно.

Чим гарний гель Alezan ?

 Він містить суміш ефірних олій ялиці, кедра, гвоздики, лаванди, каштана кінського, оману, іван-чаю, олія гіркого перцю, ментол натуральний, скипидар живичний, камфару, очищену воду з іонами срібла, муміє.

А найголовніше - ефект його дії зберігається досить довго, на відміну, наприклад, від відомої «Зірочки», зігрівальна дія якої проходить досить швидко.

Єдина особливість - його не можна наносити незахищеною рукою, обов'язково надягніть рукавичку або скористайтеся шпателем, щоб не страждати від безсоння всю ніч від супутнього зігрівального ефекту для інтернет-магазину, що намазує.

Таким чином, прямо зараз перегляньте наш сайт і виберете потрібні для Вас і Вашого улюбленця препарати, і гель Alezan 2в1, що охолоджує-розігріває.

Пам'ятайте, ця акція діє лише 7 днів! Встигніть скористатися нашою пропозицією та подаруйте захист та здоров'я Вашому улюбленцю, собі та своїй родині!

 

З любов'ю до Вас та Ваших тварин

Вет Аптека «33 корови»

 

 

 

  1. Новини
  2. 5% знижка на замовлення з гелем Alezan подвійної дії